Welkom op de website van computerservicebureau Nijvnet. Computers zijn (bijna)onmisbaar en daarom is onderhoud aan hardware en ondersteuning bij het gebruik van software zeer welkom om alles goed draaiend te houden. Ook is de ervaring dat steeds meer computers in een gezin aanwezig zijn, die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Met name voor particulieren zijn er weinig service bureaus die hierin voorzien en dat is de reden waarom ik op 2 september 2009 computerservicebureau Nijvnet heb opgericht.

Computerservicebureau  NIJVNET

Wat KAN nijvnet voor je BETEKENEN ?

Nijvnet is door mij, Daniël Nijveldt, opgericht met als doel service te leveren in het aanleggen van (draadloze) computernetwerken en het soft- en hardwarematig installeren van computers en laptops. Ook bied ik de mogelijkheid om via mij je computer, laptop, netbook, accessoires of randapparatuur aan te schaffen. En de mogelijkheid om websites te hosten of zelfs het bouwen daarvan. 

Nijvnet is niet verbonden aan merken, dus in principe kan ik elk soort en merk product leveren. Uiteraard heb ik wel voorkeuren voor bepaalde merken, simpelweg omdat de betrouwbaarheid en de service hiervan goed is. Bekende merken waarmee ik werk zijn: Intel, Acer, Microsoft, MSI, Western-Digital, HP, Canon, Kaspersky en eScan, maar mijn advies zal altijd gericht op uw behoeftes en wensen zijn.


VAN WAARUIT WERKT NIJVNET ?

Ikzelf ben woonachtig in Assen en zit regelmatig in Zwolle en in deze regio’s ligt dus ook mijn werkgebied. Maar stopt het daar? Neen, ik heb een auto die mij overal naar toe kan brengen. Uiteraard probeer ik wel de kosten zo laag mogelijk voor je te houden, zodat het toch nog interessant wordt om juist met mij in zee te gaan. Ook bied ik aan om de apparatuur per pakketdienst naar je toe te sturen... Kortom: er is altijd wel wat mogelijk.

Mocht je meer informatie willen of geïnteresseerd zijn in mijn diensten, neem dan gerust contact met me op. Het mail adres staat hieronder en uiteraard ook op de pagina CONTACT of voeg me toe aan Twitter (@Nijvnet).